@U2 Forum

@U2 HQ => Feedback, Suggestions and Help Desk => Topic started by: paganini12345 on February 09, 2018, 06:14:51 PM

Title: Forum Error
Post by: paganini12345 on February 09, 2018, 06:14:51 PM
I get this error from time to time  when logging in. Does anyone else get this error?

It seems a stupid error message as it's not caused by viri or malware (I don't have any) and clearing cache resolves the issue so seems to be specific to this forum.


Technical Support
Your web browser's request contained old or corrupted cookies.

To resolve this problem, first clean your computer of viruses and other malware. Then clear your cookies for the site you were visiting.
Title: Re: Forum Error
Post by: singnomore on February 12, 2018, 06:53:44 AM
Let me check with our technical experts and come back to you - I think this may be related to your browser?
Title: Re: Forum Error
Post by: missey on February 13, 2018, 04:52:54 PM
I've been getting error messages as well.  I have to try a few times to login. 
Title: Re: Forum Error
Post by: singnomore on February 13, 2018, 11:09:33 PM
Ok guys itís been suggested to try a hard cache clear. There are different key combinations to do this, and maybe it's browser dependent. You may have to google to find out how to do that.

Have a go and let me know?
Title: Re: Forum Error
Post by: paganini12345 on February 16, 2018, 03:00:45 PM
Clearing cache works but the error comes back every so often. In fact a few times in the last week.
I work in IT and even was an admin for a phpbb forum so I know these things can be difficult to resolve especially as volunteers so no worries about this. Just wanted to bring it your your attention in case there was a quick fix.

Tam